Super Stardust Ultra, PS4 için Duyuruldu

05.12.2014 19:28 Tunahan Başol


     Housemarque geliştiriciliğinde 2007 yılında Super Stardust HD ile başlayan, PSP versiyonu ve son olarak Super Stardust Delta ile Vita kullanıcılarıyla buluşan serinin yeni oyunu PlayStation 4 için duyuruldu.
 
     Önceki oyunlara nazaran geliştirilmiş görsel efektler, yeni gezegenler, sevilen modlardan yer aldığı 9 farklı mod ve en önemlisi sosyal özellikler ile gelen Super Stardust Ultra, canlı yayın yapanlara özel bir deneyim sunacak.
 
     Oyunda yer alacak interaktif yayın modu ile izleyicilere periyodik olarak oylamalar sunuluyor ve bu oyununuz oylamalar ışığında şekilleniyor.
 
     XDEV ve D3T tarafından ortak olarak geliştirilen Super Stardust Ultra'nın 2015 içerisinde çıkacağı ve çıkış tarihinin yakın zaman içerisinde açıklanacağı söyleniyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Stardust Ultra Platformlar: PS4 Geliştirici: XDEV Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 24 Dk önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler