Super Street Fighter 4 3DS vs Konsol Sürümleri

30.07.2010 10:51 Alkan Adakaner


 
     Arcade, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülen Super Street Fighter 4'ün bildiğiniz gibi bir de 3DS sürümü hazırlanıyor.
 
    Şu ana kadar yayınlanan ekran görüntülerinde oldukça başarılı görünen oyunun 3DS sürümü  ile Xbox 360 ve PS3 sürümlerini karşılaştırırsak ortaya nasıl bir sonuç çıkar?
 
    Yukarıdaki karşılaştırma resminde de gördüğünüz gibi 3DS sürümü abartıldığı gibi PS3 ve Xbox 360 sürümleri ile grafiksel olarak aynı değil. Sağda gördüğümüz 3DS sürümünde düzeltmeler yapılır mı bilemiyoruz ama her şeye rağmen taşınabilir bir cihaza göre kaliteli olduğunu söyleyebiliriz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler