Super Street Fighter IV Premium Theme 7 Paketi

04.06.2010 11:47 Alkan Adakaner


 
     Capcom'un Street Fighter 4 ile bu kadar büyük bir başarı yakalamasını açıkçası beklemiyordum. Kaliteli grafikleri bir yana oldukça kaliteli oynanış elementleri ile hemen hemen herkesin takdirini toplayan oyun Super Street Fighter 4 ile bu başarınısı devam ettirdi.
 
     Şu günlerde Marvel vs Capcom 3 üzerindeki çalışmalarını sürdüren firma bu arada Super Street Fighter 4 için de Theme Pack'ler yayınlamaya devam ediyor.
 
      Capcom'un bu oyun için yayınlayacağı 7. paket 15 Haziran'da piyasaya çıkacak ve Xbox 360'ta 240 puana satılacak. PS3'te ise benzer bir fiyat uygulanmasını bekliyoruz. Yukarıda Super Street Fighter 4 güzellerinin yer aldığı Premium Theme 7'den bir görüntüye ulaşabilirsiniz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler