Super Time Force Ultra, Bu Yaz Steam'e Geliyor

02.07.2014 23:31 Tunahan Başol

 
     Daha önce Xbox 360 ve Xbox One için yayınlanmış olan Super Time Force adına geliştiricisi, oyun hakkındaki iki yeni haberi oyuncularla paylaştı.
 
     Birinci ve bu haberlerden en önemlisi diyebileceğimiz haber, oyunun Super Time Force Ultra ismiyle Steam üzerinden PC oyuncularıyla buluşacak olması. Geciken çıkışını ek içeriklerle telafi edecek olan Super Time Force Ultra için yaz aylarında çıkacağı söylenmekte.
 
     Oyuncularla paylaşılan ikinci haber ise, oyunun resmi soundtrack'inin Bandcamp ve iTunes'da yayınlanmış olması. Oyunun müziklerini beğendiyseniz ve satın almak istiyorsanız, bu güzel bir fırsat.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Time Force Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capybara Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler