Supercell ve CI Games, Rusya'da Satışları Durdurdu

09.03.2022 21:42 Umut Tandoğan

 
 
Finlandiyalı geliştirici Supercell ve Polonyalı stüdyo CI Games, Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle Rusya'daki oyunlarının hem satışlarını hem de indirmelerini durdurdu.
 
Supercell yaptığı açıklamada, oyunlarını Rusya'daki uygulama mağazalarından kaldırdığını ve bir sonraki güncellemeleriyle mevcut oyuncuların askıya alınacağını söyledi.
 
Sniper Ghost Warrior geliştiricisi CI Games, Rusya'daki oyunlarının tüm satışlarını "öngörülebilir gelecek için" durdurduğunu ve ortaklarıyla birlikte kataloğunu mağazalardan geri çekmek için önümüzdeki günlerde çalışacaklarını söyledi. Ayrıca oyunlarının gelecekteki stok teslimatlarını da durduracak. 
 
Supercell'in satışlarının durdurulması, stüdyonun Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) için 1 milyon avroya kadar bağış yapacağını söyledi. 
 
İki stüdyo da Ukrayna'yı desteklemek için harekete geçen ve sürekli genişleyen oyun şirketlerinin listesine katılıyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler