Supermassive, Dark Pictures Anthology Serisi Dışında Yeni Bir Oyun üzerinde Çalışıyor

21.02.2022 11:37 Mehmet Tandoğan

 
 
The Dark Pictures Anthology serisiyle ön plana çıkan Supermassive ekibinin yeni bir oyun üzerinde çalıştığı bildirildi. The Quarry olarak adlandırılan yeni yapım VGC'ye göre 2K tarafından yayınlanacak. Ancak, yayıncı tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.
 
The Quarry'nin logosu ve adı, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi EUIPO aracılığıyla Supermassive adına tescillenmiş durumda.
 
 
 
Öte yandan Şubat ayının başında Dark Pictures serisine ait olan 5 oyun ismi daha ortaya çıkmıştı. Bu oyunlar da yine Supermassive ekibine tescilli durumda. 
 
Duyurulmamış beş oyun
 
- The Dark Pictures: Directive 8020
- The Dark Pictures: The Craven Man
- The Dark Pictures: Intercession
- The Dark Pictures: Winterfold
- The Dark Pictures Presents O Death

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Pictures: Man of Medan Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler