Supermassive Games PlayStation'a Özel Yeni Oyunlar Geliştiriyor

12.11.2018 20:47 Gazali Çetinkaya

 
Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games'in PlayStation markasına özel yeni oyunlar geliştirdiği doğrulandı.
 
4PDA.ru adlı websitesinin "Man of Medan neden PlayStation 4'e özel değil?" sorusuna Supermassive Games müdürü Pete Samuels şöyle bir yanıt verdi: "Sony ile olan ilişkimiz halen mükemmel. Henüz duyurulmamış birkaç PlayStation'a özel oyun üzerinde çalışıyoruz. Bunlar hakkında şu anda ayrıntılı olarak konuşmamız imkansız. Genel olarak, çalışmamızı mümkün olan en geniş kitleye sunmak istedim. Bu yüzden, The Dark Pictures'ın birkaç platforma çıkması gerekiyor."
 
The Dark Pictures Anthology, Supermassive Games'in yeni korku deneyimleri sunmak için tasarladığı bağımsız sinematik korku oyunu serisi olacak ve yayıncılığını da Bandai Namco üstlenecek. İlk oyun The Dark Pictures: Man of Medan 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler