Supraland Six Inches Under artık Playstation ve Xbox konsolları için mevcut

22.05.2023 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Humble Games ve geliştirici Supra Games, Supraland Six Inches Under'ın PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için artık mevcut olduğunu duyurdu. Oyun ayrıca şu anda Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor. Bu sürümlerin yanı sıra oyun bu yaz Switch konsoluna da gelmeye hazırlanıyor.
 
Bulmaca ve macera deneyimi
 
 
 
İlk olarak Steam üzerinden PC için 14 Ocak 2022'de piyasaya sürülen Supraland Six Inches Under farklı grafik ve sanat tasarımıyla beraber karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde farklı farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buraları keşfedebiliyor ve karşımıza çıkan bulmacaları çözebiliyoruz.
 
Birinci şahıs bir metroidvania oyunu olarak karşımıza çıkan oyunda kapalı bir dünyadayız ve ne kadar fazla yetenek elde edersek dünyanın o kadar bölgesine erişim sağlayabiliyoruz. 8 ila 20 saatlik bir süreyi bizlere aktaran yapımda yüzde 55 keşif, yüzde 40 bulmaca çözme ve yüzde 5 savaş içeriği yer alıyor.
 
Oyunda karşımıza çıkan bulmacalar önceki oyunlara kıyasla daha kolay bir şekilde karşımıza çıkıyor. Zor bulmacalar daha çok opsiyonel olarak oyunda yer alıyor ve oyunda keşif yapmak oldukça önem arz ediyor.
 
Supraland Six Inches Under şu anda Xbox mağazasında 113,75 TL, Playstation mağazasında 199,00 TL, Steam mağazasında 32,00 TL, Epic Game mağazasında ise 33,00 TL.
 
Supraland Six Inches Under konsol çıkış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Supraland Six Inches Under Platformlar: PC Geliştirici: Supra Games Dağıtıcısı: Supra Games Tür: bulmaca macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Dk önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler