Supreme Commander 2 Demo'su Steam'de

25.02.2010 14:20 Levent Polater


 
Square Enix bugün yaptığı duyuruyla merakla beklenen RTS oyunu Supreme Commander 2 demosunun Steam'den indirilebilir durumda olduğunu açıkladı.

Orjinal oyundan 25 sene sonrasını konude edinecek olan 2. oyunda oyunun çok daha geliştirildiği görülüyor. Derin "Campaign" modu ve online multiplayer seçeneğiyle SC 2, PC oyuncularına çok şey vaat ediyor.

Demo'da 2 bölüm "Tutorial", 2 bölümde görev olacağı açıklanan bilgiler arasında yer alıyor. Oyunda bulunan 3 gruptan biri olan United Earth Federation (UEF) ile oynayacağımız açıklandı.

Supreme Commander 2, PC-DVD olarak 2 Mart'ta çıkacak. Xbox 360'a ise 16 Mart ayına göz kırpıyor.

Square Enix, RPG'den fazlasını yapabileceklerini kanıtlamaya çalışıyor, bakalım sonuç nasıl olacak?


Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Supreme Commander 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Gas Powered Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler