Surgeon Simulator Yapımcısının Yeni Oyunundan Kısa Bir Video

09.02.2015 19:00 Samet Konuksal


    Surgeon Simulator ve I Am Bread gibi ilginç oyunlarla adından söz ettiren Bossa Studios'un 'ciddi' projesi Worlds Adrift geçtiğimiz senenin sonunda duyurulmuştu. Firma yetkilileri ilgi çekici duran Worlds Adrift'ten yeni bir video daha paylaştı.
 
    Henüz yapım aşamasının ilk dönemlerinden alınan bu videoda oyunla ilgili yeni bilgiler ediniyoruz. Videodan gelen önemli bir bilgiye göre Worlds Adrift'te gece - gündüz döngüsü bulunacak. Bunun haricinde videoda, toplama ve üretmeye odaklanan oyunda toplama, tamir etme, üretme ve dünyada daha hızlıca gezinmemizi sağlayacak ortak bir eşyamızın bulunacağı belirtiliyor.
 
    Daha önceki yapımlarında fizik unsuruna büyük önem veren yapımcı, Worlds Adrift'te de bu konuya dikkat edecek. Videoda gördüğümüz üzere karakterlerin sahip olduğu yaydan çıkan her ok ayrı bir fizik objesi görevi görecek.
 
    Oyunun yeni videosu oldukça kısa olsa da, göreceklerimiz hakkında bizlere olumlu sonuçlar sunuyor. Worlds Adrift'in videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Worlds Adrift Platformlar: PC Geliştirici: Bossa Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler