Survarium'dan İlk detaylar

28.04.2012 09:57 Tunahan Başol


      S.T.A.L.K.E.R. serisinin geliştircisi GSC'nin köklü elemanlarının kurduğu Vostok Games, PC için özel olarak geliştirdiği bir MMO-FPS oyunu olan Survarium'u geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Şimdi ise geliştirici ekipten oyunla ilgili ilk detaylar geldi.
 
     S.T.A.L.K.E.R. serisinde olduğu gibi post-apokaliptik atmosfere sahip olacak oyunda herhangi bir çevrimdışı mod bulunmayacak. RPG öğeleri de taşıyacak olan Suvarium'da hayatta kalmaya çalışacağımız modlarında olacağı açıklandı. Oyunda farklı seçeneklerimiz de olacak. İstersek yer altı bölümlerde, istersek dışarıda oynayacağız. Mutantların da oyunda kendine yer alacağı açıklandı. Mutantların olduğu bölümlerde büyük ihtimalle co-op bir oynanışla hayatta kalmaya çalışacağız. Mermi balistiklerinin de oynanışa etki ettği Survarium'da yapımcılar açık beta yapmayı planlıyorlar.
 
     Free-to-Play pazarı bu denli genişlerken bakalım Survarium bizlere neler sunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Survarium Platformlar: PC Geliştirici: Vostok Games Dağıtıcısı: Vostok Games Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 4 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 5 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 6 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler