Survival Horror İçin Daha İyi Şeyler Yapılabilir

15.05.2010 12:26 Talha Aynacı

 
 
 
     Yıllar sonra Alan Wake ile dönen Remedy, korku ve gerilim öğeleriyle süslenmiş bu yeni oyununda da biz oyuncular tarafından takdir gören Finlandiyalı ekip, bu tür için yapılacak daha çok şeyin olduğuna inanıyor.

      Konu hakkında açıklama yapan Alan Wake yazarı Mikko Rautalahti, tür için şu ana kadar yapılmış olan şeylerden daha fazlasının yapılabileceğinin ve türün yakın zamanda neslinin tükenmeyeceğini açıkladı;

" Eminim tür evrim geçirmeye devam edecek. Ancak survival / horror oyunlarının atar damarı olan Silent Hill ve Resident Evil'da yaşanan değişikliklerin diğer oyunlara yansıması beni şaşırtırdı. Demek istediğim sadece türü eski oyunun yeni grafikli versiyonu veya yeni oyunun çok iyi grafiklerle süsleyerek öylece bırakmak ve survival / horror türünün yapı taşı niteliğindeki etkenleri bırakarak ( Bknz :Resident Evil 5 - bol kaslı Chris, yamyamlar, istediğinde devleşen absürd bosslar) devam etmekte olmaz.

Benim düşüncem bunlardan çok daha iyilerinin yapılabilineceği yönünde. Eğer farklı bir şey denemek isterseniz pek çok insanı bunun yapmaya değer ve başarılı olduğuna inandırmanız gerekecek."

 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler