Surviving Mars Resmi Türkçe Desteğine Kavuştu

11.09.2021 20:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Paradox Interactive'in yayıncılığını yaptığı, Mars'ta yaşanabilir bir koloni kurmaya odaklanan strateji / simülasyon oyunu Surviving Mars ve bütün genişleme paketleri resmî olarak Türkçe desteğine kavuştu.
 
Oyunu Türkçe oynamak için tek yapılması gereken, Seçenekler > Oynanış > Dil kısmından "Türkçe" seçeneğini seçmek.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/464920/Surviving_Mars/ 
 
Surviving Mars hakkında:
 
Bilimsel temellere dayalı bir oynanışa sahip Surviving Mars'ta oyuncular su, elektrik, oksijen, gıda gibi temel ihtiyaçlar başta olmak üzere, insanlığın Mars'ın zorlu koşullarında hayatta kalmak için gereksinim duyduğu kaynaklara odaklanan altyapı sistemlerini inşa ederler, kubbeler kurarlar, teknolojiler araştırırlar ve bu sırada Kızıl Gezegen'in barındırdığı gizemleri gün yüzüne çıkarmaya çalışırlar. Sırasıyla Haemimont Games ve Abstraction Games tarafından geliştirilen ve 2018'de çıkış yapan oyun, 2021 itibariyle yeni içeriklerle sürekli olarak desteklenmeye devam ediyor. Windows, macOS, Linux, Playstation 4 ve Xbox One platformlarında mevcut. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler