Surviving Mars için Yeni İçerikler Yolda

14.03.2021 01:36 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Paradox Interactive, Mars'ta koloni kurma oyunu Surviving Mars'ın başına yeni geliştirici ekip Abstraction'ı getirdiğini duyurdu ve oyun için yeni içerikler yolda.

15 Mart'ta yeni indirilebilir içerik ve ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak.

In-Dome Buildings Pack indirilebilir içeriği sekiz yeni bina ile teknik eklemeler içerecek ve $4.99 fiyattan satışa sunulacak. Ücretsiz güncelleme ise turist sistemini yenileyecek. Turistler artık kolonide yaşadıkları deneyimi değerlendirecek ve tatil deneyimi derecelendirmesi oyuncuların alacağı ödülleri, fonları ve gelecekteki turistleri etkileyecek.
 
Büyük çaplı genişleme ise bu yıl içinde çıkacak.
 
Paradox Interactive "Turizm güncellemesi sadece bir başlangıç. Oyun, Abstraction'da iyi ellerde ve yıllarca AAA oyunlar yapmış tecrübeli geliştiricilerden oluşan bir ekip ve Surviving Mars için tutku dolular." dedi ve oyunun beş milyon kişi tarafından oynandığını belirtti.
 
In-Dome Buildings Pack fragmanı:
 
 
Yeni içerik teaser:
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler