Switch Online'a Üç Mario Game Boy Oyunu Geliyor

11.03.2024 14:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo'nun oyun hizmeti olarak karşımıza çıkan Switch Online sistemine yeni oyunlar dahil olmayı bekliyor. Açıklanan bilgilere göre 12 Mart Salı günü hizmete 3 farklı Mario oyunu eklenecek.
 
Switch Online kütüphanesi genişliyor
 
 
 
Eklenen 3 oyun arasında Dr. Mario (Game Boy), Mario Golf (Game Boy Color) ve Mario Tennis (Game Boy Color) yer alıyor. Dr. Mario'nun Game Boy versiyonu, oyunun Game Boy ve NES'te aynı anda yayınlanan ilk sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular burada renkleri eşleştirerek virüsleri öldürmeye çalışıyor. Game Boy'un renkli ekranının olmaması nedeniyle haplar siyah, beyaz ve gri renkte görünüyor.
 
Mario Golf, aynı adlı Nintendo 64 oyunundan birkaç ay sonra 1999 yılında piyasaya sürüldü ve Camelot Software Planning tarafından geliştirilen ilk elde oynanabilir Mario Golf oyunuydu. Oyunun Game Boy Color sürümü, oyuncuların dört karakterden birini seçebileceği (Kid, Sherry, Joe veya Azalea) ve rol yapma macerasını bünyesinde barındıran hikaye modu ile karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 5 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 23 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler