Switch için Pokemon UNITE 21 Temmuz'da çıkıyor

16.07.2021 10:49 Mehmet Tandoğan

 
 
The Pokemon Şirketi ve geliştirici TiMi Studio Grubu, Pokemon UNITE'ın 21 Temmuz'da Switch için çıkış yapacağını duyurdu. İsteğe bağlı oyun içi satın alımlar içeren oyun ücretsiz olarak sunulacak. Daha önce duyurulduğu gibi iOS ve Android sürümleri de Eylül ayında piyasaya sürülecek.
 
Pokemon UNITE'nin Switch sürümüne 31 Ağustos'a kadar giriş yapan kullanıcılar, Zeraora için bir Unite lisansı alacak ve bu Zeraora'yı savaşta kullanmalarına olanak tanıyacak. 
 
The Pokemon Company Zeraora için şu ayrıntıları duyurdu: "Zeraora, kendisi ve rakipleri arasındaki mesafeyi göz açıp kapayıncaya kadar tıpkı şimşek gibi kapatabilir ve aynı anda büyük oradan hasar verebilir." 
 
Pokemon UNITE, Pokemon strateji ve takım savaşı oyunudur. Oyuncular beşe beş takım savaşlarında birbirleriyle karşı karşıya gelir. Bu savaşlar sırasında oyuncular, vahşi Pokemon'u yenmek, kendi Pokemon'larını geliştirmek ve seviye atlamak için takım arkadaşlarıyla işbirliği yapar.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Unite Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Dağıtıcısı: The Pokemon Company Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 3 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 7 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 7 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler