Swordsman Online Batıya Geliyor

16.03.2014 16:52 Samet Basri Taşlı

 
     Perfect World Entertainment, yeni bir dövüş sanatları tabanlı MMORPG oyunu duyurdu.  Louis Cha isimli yazarın kitaplarını temel alan Swordsman Online yakında batıya geliyor.

     Swordsman, oyuncularına on farklı dövüş stilini kullanarak savaşma imkanı sağlıyor. Perfect World'ün en son çıkardığı grafik motoru Angelica III ile oldukça güzel grafikler sunan oyunun kapalı betası için kayıtlar açıldı.

     Oyun şu anda alpha test aşamasında olan oyunun kapalı betasına kayıt olabilirsiniz. Betaya kayıt olmak için oyunun resmi sitesinden başvuru yapmanız gerekiyor. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerinin yüksek olmaması sebebiyle, bir çok oyuncu rahatlıkla oyunu deneyebilir.

     Oyunun aksiyon düzeyi yüksek tanıtım videosunu izlemeyi unutmayın.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 2 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 3 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 4 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler