Syndicate Yapımcılarının Yeni Oyunu Eşsiz Olacak

09.07.2012 16:05 Talha Aynacı

 
   Starbreeze CEO'su Mikael Nermark, Syndicate ve Chronicles of Riddick gibi yapımları bizlere sunan stüdyonun "eşsiz ve oyun dünyasına yeni birşeyler katacak" yapımıyla geri dönüş yapacağını duyurdu. P13 kod adlı oyunun ne türde olunduğu ise henüz bilinmiyor:
 
"İnsanlar, oyunu açığa çıkardığımızda oldukça şaşıracak. Hangi türde olduğunu söyleyemem ama eşsiz ve yenilikçi olacak."
 
   CEO ayrıca F2P tipi oyunlara da değindi ve F2P olarak piyasaya sürülen oyunların tehliklesinden bahsetti:
 
"Asla free-to-play oyun yapmayacağız. Çünkü böyle bir oyun yaptığınızda dışardaki tüm oyuncuları tedarik etmeniz gerekir. Bu pahalıya mâl olan ve zorlu bir iş. Bunun yerine cheap-to-play (oynaması ucuz) modelined oyunları yapmayı tercih ederiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler