Syndicate'in Ruhani Devam Oyunu Satellite Reign, Steam Erken Erişim'de

13.12.2014 15:01 Ömür Gencer


      Syndicate'in ruhani devam oyunu Satellite Reign, Kickstarter üzerinden başlatılan bağış kampanyasında hedeflediği miktara ulaşmıştı. Bu aksiyon strateji oyunu Steam Erken Erişim çıkışını yaptı.
 
       Syndicate oyunlarında olduğu gibi Satellite Reign'da da sıra tabanlı bir aksiyon strateji oynanışı bizleri bekliyor. Oldukça etkileyici bir şekilde yaratılmış "cyber-punk" bir dünyada dört ajanı kontrol ediyorsunuz. Satellite Reign'da Syndicate oyunlarından farklı olarak bir sınıf sistemi de yer alıyor.
 
      Normal fiyatı 50 TL olan yapımı %10 indirimle 44,10 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz. Oyunun Erken Erişim'de olduğu yani pek çok eksikleri beraberinde bulundurduğunu hatırlatalım. Satellite Reign için yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Satellite Reign Platformlar: PC Geliştirici: 5 Lives Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler