System Shock 2 Yenilenmiş Haliyle GOG'a Geliyor

13.02.2013 17:44 Samet Konuksal


    Son dönemde BioShock serisiyle birlikte adından sıkça söz ettiren Ken Levine'in bir önceki serisi System Shock, oyun dünyasının köklü geçmişe sahip oyunları arasında yer alıyor. Seriyle ilgili yetkililerle anlaşma sağlayan Night Dive Studios, eski topraklara müjdeli bir haber verdi.
 
    Rock, Paper, Shotgun sitesinde yapılan bir röportajla ortaya çıkan bilgilere göre Night Dive Studios, System Shock 2'nin yenilenmiş halini GOG.com'da satışa sunacak. Belirtilenlere göre stüdyo, oyunu hem yeni nesil işletim sistemlerine kazandıracak, hem de grafiksel açıdan yeni bir görünüm kazandıracak.
 
    1999 yılında çıkan PC klasiği, GOG.com'a sadece yenilenmiş haliyle birlikte gelmeyecek. Oyun yarın itibariyle satışa sunulduğunda soundtrack albümü, konsept tasarımları ve Ken Levine ile özel röportaj gibi ekstradan koleksiyoncu öğeleri de satın alan kişilere ücretsiz olarak verilecek. Oyun için başlatılan geri sayıma buradan eşlik edebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler