System Shock 3 Geliyor!!

The Last Guardian, FF7 Remake ve Shenmue 3 derken 2016 imkansızların yılı oluyor.
08.12.2015 11:10 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının efsaneleşmiş serilerinden System Shock için şu sıralar Night Dive Studios bir Remake projesi üzerinde çalışırken, oldukça heyecan verici başka bir haber daha geldi. Otherside Entertainment'ın açtığı yeni bir internet sitesi üzerinden System Shock 3'ün teaser çalışmaları başlatıldı.
 
    Hatırlarsanız Night Dive Studios yakın geçmişte System Shock serisinin marka haklarını satın almış, bir yandan Remake için geliştirmelere başlarken, diğer yandan da yeni bir oyun için görüşme halinde olduğunu açıklamıştı. Bugün gelen habere bakacak olursak küçük çaplı bir firma olan Otherside Entertainment, System Shock 3'ün arkasındaki isim olacak. 
 
    Otherside Entertainment her ne kadar nüfus olarak küçük bir stüdyo olsa da, kendi içerisinde önemli isimlere sahip. Şu sıralar Ultima Underworld'ün ruhani devamı Underworld Ascendant'ı geliştiren firmanın başında, daha önce System Shock'u geliştiren Looking Glass Studios'un kurucularından Paul Neurath bulunuyor. 
 
    System Shock 3 için açılan teaser sitesinde şimdilik çok fazla bir şey bulunmuyor. Ancak firmanın çapına bakacak olursak oyunu çok yüksek ihtimalle Kickstarter veya Fig gibi bağış siteleri aracılığıyla göreceğiz. Yeni haberler için beklemede kalın. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Night Dive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler