System Shock Remake PC Ön Siparişleri Şubat Ayının Sonunda Başlayacak

23.01.2021 20:30 Gazali Çetinkaya

 
1994'te çıkan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu System Shock'ın yenilenmiş versiyonu uzun bir zamandan beri Nightdive Studios tarafından geliştiriliyor.

Geliştirici ekip, Kickstarter sayfası üzerinden yaptığı açıklamada, oyunun PC versiyonu ön siparişlerinin Şubat ayının sonuna yakın Steam, GOG ve Epic Game Store üzerinde açılacağını duyurdu.
 
Oyunu ön sipariş veren ya da Kickstarter'da $30 fon desteğinde bulunmuş herkese System Shock 2 Enhanced Edition ücretsiz olarak sunulacak.
 
System Shock Remake ile System Shock 2 Enhanced Edition'ın normalde eş zamanlı olarak çıkması planlanıyormuş ancak System Shock 2 Enhanced Edition zamanla daha büyük bir projeye evrilmiş. Karakterler ve silahlar KEX oyun motoruyla yeniden yapılacak ve oyuncu topluluğunun favori modları da dahil edilecek.
 
System Shock Remake ön siparişlerinin başlamasıyla birlikte oyunun son demosu da yayınlanacak.

System Shock Remake PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil. Oyundan yeni görüntülere Kickstarter sayfasından göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Night Dive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 49 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler