System Shock Remake'ten 1.5 Saatlik Oynanış Videosu Paylaşıldı

27.01.2020 19:23 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Nightdive Studios'un yaptığı System Shock'un remake versiyonundan 1.5 saatlik oynanış videosu paylaşıldı.
 
Oyun 2015 yılında duyurulmuştu ve en az 5 yıldır geliştirilen bir oyun. Videonun süresinden de anlayabileceğiniz gibi oynanışa dair çoğu detayı görüyoruz. Oyunun orijinal sürümü 1994 yılında yayınlanmıştı ve oyun dünyası için önemli bir yere sahip.
 
Yakın dönemde çıkan BioShock gibi oyunlara ilham kaynağı olduğunu söyleyebileceğimiz oyunun yeniden yapılmış versiyonu yani remake versiyonunun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor. FPS RPG türündeki System Shock Remake; PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac ve Linux platformları için Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştiriliyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Night Dive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler