TERA Online PvP'si Eksik Çıkacak

31.03.2012 22:03 Samet Konuksal


     Uzun süredir betası düzenlenmekte olan TERA Online'ın bekleyenlerine üzücü bir haber geldi. Bir MMO-RPG oyununun en can alıcı noktaları arasında gösterebileceğimiz PvP sistemi, TERA'nın çıkışında eksik çıkacak. 
 
     En Masse Entertainment'in topluluk yöneticilerinden Minea, bugün yaptığı açıklamayla birlikte TERA bekleyenlerini üzdü. Minea, TERA'nın çıkışında ekstradan PvP savaşı yapabileceğiniz alanların olmayacağını, bu özelliğin yaz aylarının sonlarına doğru geleceğinin haberini verdi.
 
     Bu süreye kadar TERA oyuncuları oyun içerisinde penaltıya girebilecekleri açık dünya PvP'sinden ve guild vs. guild savaşlarından faydalanabilecek. Çeşit çok olsa bile, bu iki sistemin de battleground PvP tadını veremeyeceği ortada.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TERA: The Exiled Realm of Arborea Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Studio Dağıtıcısı: En Masse Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler