TERA'nın Fiyatı Yarı Yarıya Düşüyor!

20.05.2012 18:04 Levent Polater

 
   En Masse Entertainment'ın yaptığı duyuruya göre aksiyon yönü ağır basan ender MMO oyunlarından Tera Online, önümüzdeki hafta büyük bir indirime gidecek.
 
    Verilen duyuruya göre 26 Mayıs'ta Tera Online'ın fiyatı yarı yarıya düşürülerek 24.99 dolar fiyat etiketiyle beğeniye sunulacak. Her ne kadar biz oyuncular için oldukça güzel bir haber olsa da otoriteler Tera Online'ın neden fiyatının düşürüldüğüne anlam veremedi. Çünkü oyun, verimli bir beta döneminden geçmiş, sorunsuz bir çıkış gerçekleştirmişti ve çıkalı 1 ay bile olmadı. Şimdiden büyük bir oyuncu kitlesine ulaşan TERA, oyuncu sayısını arttırmaya devam ettirirken böyle bir karar alınması beni de şaşırttı açıkcası.
 
     Oyunun Collector's Edition sürümü ise aynı oranda fiyat kesintisine uğrayarak 29.99 dolara satılacak. Oyunu satın almayı düşünüyorsanız, 1 hafta daha sabretmenizde fayda var gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TERA: The Exiled Realm of Arborea Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Studio Dağıtıcısı: En Masse Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 4 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler