TESFED Ankara "E-Spor CS:GO Şampiyonası" Başlıyor

17.07.2020 19:08 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü & Türkiye E-Spor Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği "E-Spor CS:GO Şampiyonası" TESFED ve Playerbros tarafından duyuruldu. 
 
     8-9 Ağustos 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve ödül sponsorluğunu Oyunkolik firmasının yapacağı ‘E-Spor Counter Strike: Global Offensive Şampiyonası, elektronik spor lisansına sahip 16 yaş üzerindeki elektronik spor tutkunlarının katılımına açık olacak.
 
     Başvuru yapan ilk 128 takım ile sınırlı olacak şampiyonanın kayıtları, 20 Temmuz 2020 tarihinde başlayacak ve 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 21:00 itibariyle sona erecek. Çevrimiçi ortamda yapılacak tüm müsabakaların ön elemeleri ve çeyrek final müsabakaları 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü tek maç (Bo1), 9 Ağustos 2020 Pazar günü yapılacak yarı final karşılaşmaları üç maç (Bo3), üçüncülük karşılaşması ve final karşılaşmaları ise 5 maç (Bo5) şeklinde yapılacak ve twitch.tv/tesfedankara kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.
 
 
 
     İlk üç dereceye giren takımlara Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından şampiyonluk kupası ve madalya verilecek. Ayrıca şampiyonanın ödül sponsoru 'Oyunkolik' tarafından ilk üç takıma yaklaşık 10 bin TL değerinde oyuncu ekipmanı ödülü verilecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler