TFT Özel Yayıncı Kapışması Bugün 21:00'da Başlıyor!

11.07.2019 19:52 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Türkiye'nin özel davetle düzenlediği "Taktik Savaşları Özel Yayıncı Kapışması" bugün saat 21:00'da Twitch TV'de başlıyor! League of Legends'ın yeni Taktik Savaşları (TFT) oyun modunda Twitch TV'nin, YouTube'un ve profesyonel elektronik spor arenasının en ünlü ve başarılı isimleri karşı karşıya gelecek.
 
 
 
     Riot Games Türkiye'nin düzenlediği ödüllü Taktik Savaşları Özel turnuvasında; Ferit "wTcN" Karakaya, Şükrü "Uthenera" Şentürk, Kemal Can "Kendine Müzisyen" Parlak, Berke "Thaldrin" Demir, Furkan "Immortoru" Tekeş, Levent "Levo" Balım, Tolgahan "Oyunbros" Türkmen, ve Mert "Stansfield" Tezgür mücadele edecek. 
 
     Taktik Savaşları Özel Yayıncı Kapışması, bugün saat 21.00’da başlayacak. Kapışmayı her yayıncı kendi kanalından canlı olarak yayınlayacak. Riot Games Türkiye, turnuvaya özel yayını izleyen takipçilere hediyeler hazırlamış durumda. "Minik Efsane" yumurtaları olarak adlandırılmış bu hediyeler, turnuva gerçekleştiği esnada izleyicilere dağıtılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 15 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler