THQ Bazı Stüdyolarını Kapatıyor

De Blob serisi satış anlamında beklenen başarıyı yakalayamadı
10.08.2011 12:20 Alkan Adakaner


     Oyun dünyasının en büyü yayıncılarından olan ve bünyesinde bir çok geliştiriciyi barındıran THQ yeniden yapılandırma çerçevesinde bazı stüdyolarını kapatacağını açıkladı. Avustralyalı Blue Tongue Entertainment ve THQ Studio Australia kapatılacak stüdyolar olacak.
 
     Blue Tongue Entertainment'i De Blob serisinden tanıyoruz. THQ Studio Australia ise çocuklara yönelik oyunları ile tanınıyordu. Malesef bu iki stüdyoya da elveda demek zorunda kalacağız.
 
     THQ'nun diğer 5 önemli stüdyosu ise çalışmalarına devam edecek. THQ Montreal, Assassin’s Creed 'in yaratıcılarından Patric Desilets'in başkanlığında henüz duyurulmamış yeni bir oyun geliştiriyor. Volition ise Saints Row: The Third ve Guillermo del Toro’nun inSANE adlı oyunu üzerinde çalışıyor.

     Relic Entertainment hala Warhammer 40,000: Space Marine'i geliştirmeye devam ederken Vigil Games de Darksiders II ve Warhammer 40,000: Dark Millenium Online adlı MMO üzerinde çalışıyor. THQ San Diego firmanın dövüş oyunlarındaki en iyi stüdyosu olarak biliniyor.
 
     Umarız önümüzdeki dönemde bu stüdyolardan herhangi birisi kapanmaz ve başarıyla yoluna devam eder.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MX vs. ATV Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: THQ Dağıtıcısı: THQ Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler