THQ: "Biz, Wii U'yu 18 Ay Önce Düşündük"

Nintendo Wii U, E3 2011'de ilk kez görücüye çıkarken..
11.06.2011 17:53 Levent Polater

 
    Aslına bakarsanız, Nintendo'nun E3 sunumunda Wii U'yu ilk gördüğüm andan itibaren aklıma ilk olarak THQ'nun çizim tableti uDraw gelmişti. Tabii ki Wii U, uDraw'dan çok daha gelişmiş özelliklere sahip, esnek bir cihaz ancak cihazın uDraw'dan esinlenmiş gibi bir hâli vardı. THQ da bu konu hakkında açıklama yapmayı hissetmiş olacak ki firmadan çok enterasan sözler yükseldi.
 
    THQ'dan Martin Good, Wii U'nun kontrollerını gördüklerinde şaşırmadıklarını çünkü THQ'nun buna benzer bir cihazı geçtiğimiz sene uDraw adında çıkardıklarını söyledi.
 
    "Bu bir sürpriz değil ki. Bildiğiniz üzere biz bunu 18 ay önce düşündük ve geçtiğimiz sene çıkardık."
 
    THQ'nun uDraw'ın biraz daha gelişmiş bir modelini Xbox 360 ve PS3 için bu Sonbahar'da çıkaracağını hatırlatalım. Wii U ve uDraw benzerliği ile ilgili yorumları ise sizlere bırakıyorum..
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler