THQ: GTA V Bizi Endişelendirmiyor

Saints Row: The Third'ün çılgın olacağı konusunda şüphemiz yok
03.11.2011 11:20 Alkan Adakaner

 
     Grand Theft Auto V duyurusu ile birlikte oyun dünyasına tamamen bu oyuna odaklandı. Bu duyuru sadece biz oyuncuları değil, oyun geliştiricisi ve yayıncısını da yakından ilgilendiriyor. Özellikle Saints Row: The Third'ün yayıncısını.
 
     THQ'nun Ceo'su Brian Farrell, GTA V'in duyurulması ile ilgili bazı açıklamalar yaptı ve bu oyunun kendilerini hiç endişelendirmediğini söyledi. Bunun nedeni ise GTA ve Saints Row'un birbirinden çok farklı deneyimler sunmasıymış.
 
     Herkes gibi kendisinin de GTA V'in videosunu izlemek için online olduğunu söyleyen Farrell, gösterilen videonun yüksek kalitede olduğunu ve mükemmel bir GTA oyununun daha geldiğini düşündüğünü söyledi.
 
      GTA'nın hala karakter odaklı, ciddi bir oyun olduğunu belirten THQ Ceo'suna göre Saints Row ise daha çok eğlence odaklı, çılgın bir oyun. Farrell'a göre oyuncular da bu farklılığın ayırdındalar. O nedenle Saints Row: The Third'ün popülaritesinin düşmesi gibi bir sorun yok.
 
     Aslında her iki oyunun çıkış tarihi arasında en az 7-8 aylık bir süre olduğunu göz önüne alırsak kimsenin Saints Row: The Third'ü almaktan vazgeçip GTA V'i beklemeye çalışacağını sanmıyoruz. Türü seven oyuncular her iki oyunu da almak isteyeceklerdir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Dk önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 13 Dk önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 25 Dk önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 37 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler