THQ: Homefront Tamamlandı

Karşımızda bir grup mafya değil, Kuzey Kore ordusu var
04.03.2011 15:13 Alkan Adakaner


      THQ patronu Danny Bilson'ın açıklamasına göre Kaos Studios tarafından PC, Xbox 360 ve Playstation 3 geliştirilen Homefront tamamlandı.
 
      Bilson ayrıca Homefront'un THQ'nun şimdiye kadarki en başarılı yeni isimlerinden birisi olduğunu, Kaos Studios'un oyunu geliştirmek için 3 yılını harcadığını ve sonuçta harika bir tek kişilik deneyimin yanı sıra yüzlerce saat oynayabileceğimiz multiplayer modları olan bir oyun yaptıklarını söyledi.
 
      Bugün aynı zamanda Kaos Studios'un bu oyunu THQ Montreal ile birlikte geliştirdiği ortaya çıkmıştı. Kaos Studios'un New York'ta olduğunu da göz önüne alırsak uzaklardan yardım almışlar gibi görünüyor.
 
      15 Mart'ta Amerika'da 18 Mart'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak oyun THQ'nun en çok ön-alım yapılan oyunu. Sadece Amerika'da 200.000 adet ön-alım yapıldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler