THQ Krizine Humble Bundle Dopingi

03.12.2012 11:47 Samet Konuksal


    Büyük bir krizin içerisine girdikten sonra büyük bütçeler harcanmış oyunlarının bazılarının sadece 1 dolardan satılmasına bile razı gelen THQ, bu işin karşılığında yüzü gülerek ayrıldı. THQ krizi sırasında çıkan Humble Bundle, adeta doping etkisi oluşturdu.
 
    Yapılan araştırmalara göre firmanın hisseleri, bu paket çıkmadan önce 28 Kasım tarihinde 1.07 dolar civarında geziniyordu. 29 Kasım tarihinden sonra ise firmanın hisseleri neredeyse %40'lık bir artış göstererek 1.60 dolara kadar çıktı. Tabii bu veri yine de THQ gibi bir firma için yüksek değil ancak bu durum için gayet olumlu bir veri.
 
    İlk 16 saatte 2 milyon dolarlık bir satışın elde edildiği Humble THQ Bundle, önümüzdeki 9 gün daha satışta kalacak. 3.2 milyon dolarlık satışı geçen bu paketin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler