THQ, Natal İçin 40 Milyon $ Oyun Planlıyor

02.04.2010 18:38 Levent Polater

 

natal31

 
      Natal için güzel ve iddialı bir haber ile karşınızdayız. THQ'dan alınan bir bilgiye göre firmanın 40 milyon dolar maliyetinde Natal uyumlu bir oyun üzerinde çalışmayı düşündükleri ortaya çıktı.
 
    THQ yardımcı başkanı Danny Bilson'ın bir siteye yaptığı röportajda sarfettiği sözler şöyle sıralanıyor: 
 
    “Natal'ı harika bir şekilde kullanabilmek üzere elimde bazı tasarım ve düşünceler mevcut. Fakat Natal'ın şu anki teknolojisi bunun için yeterli değil. Kafamda 30-40 milyon dolarlık bir Natal oyunu projesi var ancak Natal donanımı henüz bunu destekleyebilecek nitelikte değil."

    “Elimdeki tasarım, şu anki Natal teknolojisinin her noktasını kullanıyor ve belki de bir kaç yıl içinde bunu yaparız. Çünkü burada büyük bir potensiyel var."
 
    “Sanırım şimdilik paramızı boş yere harcamak yerine Natal'ın gelişmesini ve beklenen düzeye gelmesini beklemekten başka çare yok. Çünkü kafamdaki fikir çok pahalı."
 
    Bilson bunun yanısıra bu sene sonunda Microsoft'un da çok hoşuna giden "harika" bir Natal oyunu çıkaracaklarını belirtti. 
 
    Bilson'ın kafasındaki oyun nasıl olacak bilmiyoruz ama 40 milyon dolarlık bir yapım için sıkı bir şeyler olacağı kesin...
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler