THQ Nordic, PAX East 2020 Etkinliğine Getireceği Oyunları Duyurdu

26.02.2020 23:04 Gazali Çetinkaya

 
THQ Nordic, PAX East 2020 etkinliğinde oynanabilir olacak oyunların listesini paylaştı.

Aşağıdaki oyunlar THQ Nordic'in standında oynanabilir olacak:
 

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated
 
Hazır mısınız çocuklar? Sünger ihtişamının hiç bozulmadan aktarıldığı bu tekrar yapımla kült geri dönüyor! SpongeBob, Patrick ve Sandy olarak oyna, uğursuz Plankton'a suçtan kazandığının Bay Yengeç'ten kazandığından bile daha az olacağını göster. Güçlü baloncuklarınla Bikini Bottom'ı delirmiş robotlardan kurtarmak ister misin? Neden istemeyesin ki? Yeni çok oyunculu modda güç birliği yapalım mı? Savaş başladı bile!
 
Desperados III
 
Vahşi Batı. Yasaların ellerinde silah bulunan kişiler tarafından belirlendiği ve onların emrindeki yandaşların bu yasaları halka zorla kabul ettirdikleri bir yer. Ölümün yabancı olmadığı ve cenazecilerin fazla mesai yaptığı bir yer... özelikle insanlar Desperados III'ü oynamaya başladığında.

Eleştirmenlerce beğenilen Shadow Tactics: Blades Of The Shogun'ın yapımcısı Alman stüdyo Mimimi tarafından geliştirilen gerçek zamanlı taktik oyunu Desperados III'te oyuncular silahşör John Cooper'ın başında bulunduğu bir grup Desperados'u yönetecek.

Serinin ilk oyunu Desperados: Wanted Dead or Alive'dan fazlasıyla ilham alan Desperados III, oyuncunun her bir göreve çok çeşitli farklı çözüm yollarıyla yaklaşmasına imkan sunacak. Oyuncunun çetesi her zaman sayıca artacağından hem çevreyi hem de karakterlerin benzersiz yeteneklerini akıllıca kullanmak zaferi garantileyecektir.  
 
Destroy All Humans! Remake
 
Bir klasik geri dönüyor! Şeytani uzaylı Crypto-137 rolüne girerek Dünyada 1950'lerin insanlarına terör saçın. DNA'larını toplayın ve efsanevi uzaylı istilası aksiyonunu yeniden canlandırarak ABD hükümetini yerle bir edin. Çeşitli uzaylı silahları ve psişik beceriler kullanarak çelimsiz ve zavallı insanları yok edin. Uçan Dairenizle şehirlerini taş yığınına çevirin. İnsanlığı ezmek için büyük bir adım!
 
Darksiders Genesis
 
Yaradılışın şafağından beri, varoluşun dengesini korumak KONSEY'in görevi. Konseyin emirlerini ise, onlara biat etmiş ve karşılığında muazzam güçler bahşedilmiş olan KIYAMET ATLISI Nephilimler (iblislerle meleklerin olağanüstü birleşiminden zuhur etmiş varlıklar) yerine getiriyor. Fakat Kıyamet Atlıları bu güç karşılığında ağır bir bedel ödemişler: güçlerini ilk olarak kendi türlerinin diğer üyelerini yok etmek için kullanma emri almışlar. Cennette yaşanan kanlı bir savaşın ardından emre itaat eden Kıyamet Atlıları diğer Nephilimleri yok etmişler.

Bu trajedinin etkisinden hala çıkamayan SAVAŞ ve ÇATIŞMA'ya yeni bir görev veriliyor: İblislerin gizemli kralı LUCIFER Cehennemdeki baş iblislere olağanüstü güçler vererek Denge'yi bozma planları içinde ve Savaş ile Çatışma'nın bunu engellemesi gerekiyor. Cehenneme inip bu baş iblisleri avlayacaklar, bilgi toplayacaklar ve nihayet Denge'yi bozmaya ve tüm yaradılışı ortadan kaldırmaya yeltenen bu karmaşık iblis komplosunu boşa çıkaracaklar."

DARKSIDERS: GENESIS iblis ordularından meleklere kadar her türlü dost ve düşmanın ortasında, ateş saçan silahlar ve savrulan kılıçlarla Cehenneme gidip geri geldiğin gerilim ve aksiyon yüklü bir macera oyunu. Genesis ile oyuncular orijinal oyunun hikayesine geçmeden, DARKSIDERS dünyasına yakından bakıyor ve ÇATIŞMA adındaki kıyamet atlısıyla tanışıyorlar.

 
PAX East 2020 etkinliği 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler