THQ Patronu: "Xbox 720 ve Playstation 4 Çıkmasın"

Halen tanımayanlara, karşınızda Danny Bilson
19.01.2011 16:05 Levent Polater

 
    THQ patronu Danny Bilson Eurogamer'a gelecek nesil konsollar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Bilson şöyle konuştu: 

    “Şu anda yeni nesil konsollar çıksaydı çok kötü olurdu. Bu platformlara oyun yapmak bizim için çok pahalıya patlıyor. Eğer bu çıtayı daha da yukarı taşırlarsa, bunu nasıl yapacağımızı ve insanlara 100 doların altında satmaya kalkacağımızı hiç bilmiyorum. Bunu kim yapmak ister ki? Herkes için çok kötü."

    “Biz oyuncular olarak vardığımız noktada tatmin olabiliyorsak ben de tatmin olurum. Halen daha harika şeyler, daha iyi şeyler görüyorum. Bunların çoğu yazılım mühendisliğinde bitiyor. Artık oyunlara bakıyorum ve şöyle diyorum: 'Wow, bu harika karakterleri nasıl yarattılar?'"
 
    Görünüşe Danny Bilson bile oyun endüstrisinin gittiği noktadan dolayı gözü korkmuş. Bu nesil gerçektende oyun yapmanın oldukça pahalı ve zor olduğu bir çağ. Yeterli bütçesi olmayanların gitgide geri çekildiği bir nesildeyken, sıradaki neslin daha pahalı bir bütçe gereksinimi yaratacağını düşünürsek, oyun yapmak için kolları sıvamak daha da riskli bir hal alacak gibi görünüyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 18 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler