THQ da Dükkan Açtı

THQ de ileride mağazası için program indirtmeye başlarsa şaşırmak yok.
05.10.2011 12:50 Gökhan Yılmaz

 
     Steam ve Origin derken THQ kendi oyunlarını shopTHQ üzerinden indirimli fiyatlarla satmaya başladı. %25-40 arası bahar indirimi ile Warhammer, Saints Row, Darksiders ve Metro gibi oyunları daha ucuza satın alarak indirebiliyorsunuz.
 
     Online oyun mağazaları arasındaki yerini alan shopTHQ, başka yerlerde bulamayacağınız avantajlar sunuyor, tabii ki sadece THQ oyunları için.
 
     Online mağazanın Amerika sürümünde %25 indirim, İngiltere sürümünde ise %40 indirim bulunuyor. Ayrıca İngiltere sitesinden Saints Row: The Third'ü satın alırsanız ileride çıkacak DLC paketlerine sahip olabiliyorsunuz (Ön sipariş için duyurulan Professor Genki paketi de dahil). İlgili sitelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
 
shopTHQ (Amerika)
shopTHQ (İngiltere)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler