THQ İflas Ettiğini Açıkladı

Metro: Last Light'ı bekleyenlerin korkmasına gerek yok
19.12.2012 22:41 Alkan Adakaner


    Oldukça uzun bir dönemdir zor günler geçiren THQ malesef iflas ettiğini açıkladı. Firmanın sahip olduğu stüdyolar da dahil olmak üzere varlıkları satılığa çıkartıldı. Firmanın ilk talibi ise Clearlake Capital Group oldu.
 
     THQ'nun şu anki piyasaya değeri 60 milyon dolar olarak açıklanırken, Clearlake Capital Group'un bu miktarı ödemeyi kabul ettiği belirtiliyor. Buna rağmen anlaşma gereği 30 gün içinde THQ için daha yüksek bir teklif veren firma THQ'nun sahibi olabilecek. Yani EA veya Activision gibi devler de bir teklifte bulunabilir.

     THQ'nun patronu Jason Rubin ise Company of Heroes 2, Metro: Last Light ve South Park : The Stick Of Truth gibi önemli oyunların geliştirilmesine devam edileceğini ve THQ bünyesindeki stüdyoların da açık kalacağını açıkladı. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 102 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler