THQ'da Neler Oluyor?

05.06.2012 03:22 Samet Konuksal


     Kriz raporlarının ardından önce oyun stratejisini, sonra da oyunlardan sorumlu ismini değiştiren THQ'dan ilginç bir haber, internette dolaşmaya başladı. Belirtilenlere göre THQ San Diego'da büyük şeyler oluyor.
 
     Bir dönemin ünlü oyun stüdyosu Midway'i 2009 senesinde 200 bin dolar karşılığında satın alan THQ, bu stüdyoya THQ San Diego adını vermişti. THQ çatısı altına geçtiğinden bu yana sadece WWE All Stars'da gördüğümüz THQ San Diego'da işçi kalmadı!
 
      Alınan raporlara göre THQ, bugün itibariyle THQ San Diego'da çalışan bütün işçilerin THQ ile ilişkisine son verdi. THQ'nun bunu yaptığı gün olarak E3 fuarının başlangıç gününü seçmesindeki neden ise, haberin büyük ilgi ve tepki görmesinin önüne geçmek olduğu söyleniyor.
 
     Gerçekten THQ'nun saygınlığına deprem niteliğinde etki yapabilecek bir haber. Doğru olup olmadığını ilerleyen günlerde göreceğiz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 6 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler