THQ'dan Esaslı Bir Kinect Duyurusu Gelecek

30.11.2010 02:01 Ersin Kılıç


     Harekete duyarlı kontrol sistemleri için pazar payı Move ve Kinect'in de çıkması ile çok daha üst seviyelere ulaştı. Doğal olarak tüm oyun firmaları da bu büyük pastadan birer dilim alma gayreti içerisinde. Bu nedenle her geçen gün yeni oyun duyuruları da gelmeye devam ediyor. 
 
     THQ'dan Danny Bilson kendi Twitter hesabında yaptığı açıklama ile THQ'nun çok kısa bir süre içerisinde esaslı bir Kinect oyunu duyuracağını belirtmiş. Bu duyurunun tarihi ise henüz belli değil. Tabi önümüzde VGA gibi bir tören varken, duyurunun bu törende gelebileceği tahmin ediliyor.
 
     Hatırlarsanız firma çatısı altında bulunan ünlü yönetmen Guillermo del Toro'nun da yeni oyununu VGA töreninde duyuracağı açıklanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler