THQ'nun Bilinmeyen Oyunları Ortaya Çıktı

19.12.2012 23:10 Samet Konuksal

 
    Oyun dünyasının en önemli firmalarından THQ, geçtiğimiz saatlerde iflasını açıklamıştı. İçerisinde bulunan markalar ve stüdyolarla birlikte satılığa çıkarılan THQ'nun çatısı altında geliştirilen yeni oyunlar da böylelikle ortaya çıktı.

    Alınan bilgilere göre bu oyunlardan birisi, Company of Heroes ve Warhammer 40K serisinin geliştiricisi Relic Games'e ait. Şu sıralar Company of Heroes 2'yi geliştiren Relic Games, diğer yandan bir de aktif olarak "Atlas" ismindeki bir projeyi geliştiriyordu. Projenin çıkışı 2014 yılına hedefleniyordu.
 
    Relic'in haricinde Counter Strike: Source ile Left 4 Dead 2'den tanıdığımız Turtle Rock'un da uzun süredir söylentilerde dolaştığı projesi böylelikle ortaya çıkmış oldu. Turtle Rock Studios'un oyunu Evolve adını taşıyor ve co-op dinamikleri üzerine kurulu bir yapıda geçiyordu.
 
    Yine THQ çatısı altındaki bir diğer önemli stüdyolardan Vigil Games, Darksiders serisinin yanına yeni projesini eklemiş ve projenin üzerinde aktif bir şekilde çalışıyordu. Alınan bilgilere göre Vigil Games'in Crawler ismindeki projesi de, THQ'nun satılığa çıkarılmasının ardından boşa çıktı. Bu projeyle ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.
 
    Son olarak, yine ilginç haberlerimizin konuğu olan 1666 isiminin ne olduğu da bu olayla birlikte ortaya çıktı. Belirtilenlere göre 1666, THQ Montreal'in geliştirdiği yeni bir oyun projesiydi. Fakat bu oyunun nasıl bir şey olduğu adına bir bilgi yer almıyor.
 
    Tabii bu oyunların haricinde hepimizin bildiği fakat bir türlü resmi duyurunun gelmediği ve haliyle bu raporda yer almayan oyunlardan Crytek'in geliştirdiği yeni Homefront, yeni Saint's Row oyunu ve ismi bilinmeyen Warhammer MMO'su da THQ'nun iflasıyla birlikte boşta kaldı. Bakalım firmanın yeni sahipleri bu oyunlara sahip çıkacak mı? 
 

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 10 Dk önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 21 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler