THQ'nun Logosu Değişti

Yeni logo, Şubat ayından itibaren THQ ürünlerinde kullanılmaya başlanacak.
17.01.2011 12:56 Ersin Kılıç


     THQ Inc. New York Games Event’te düzenlenen resmi bir seremoni ile ile firmanın yeni stratejik ve yaratıcı vizyonunu ve geliştirilmiş görsel kimliğini temsil eden yeni firma logosunu tanıttı.

     Yeni logo, yeni THQ’nun temel unsurları olan değişim, yenilikçilik ve yaratıcılığı temsil ettiğini belirten THQ CEO ve Başkanı Brian Farrell, “THQ yenilikçi, orijinal, AAA fikri mülkler yaratarak, endüstrinin en büyük yeteneklerini aramıza katıp, o yeteneklere öncelik vererek kendisini yeniden tanımlamaya devam ediyor. Yeni logomuz da bu değişimi yakalayıp somutlaştırmak üzere tasarlandı” dedi.

     Geçtiğimiz bir kaç yıl içinde oyun endüstrisi benzersiz bir yenilik dönemine girdiğinin altını çizen Farrell, “Bunu derin ve zengin hikayelerde, sosyal ve mobil oyunların geniş kitlelere ulaşmasında ve oyun deneyimini geliştiren yeni teknolojilerinin sunulmasında görmek mümkün. THQ olarak kendimizi, kendi geliştirdiğimiz orijinal fikri mülkler (Homefront™ ve uDraw™), yaratım ortaklıklarımız (Guillermo del Toro ve Tomonobu Itagaki) ve yeni yeteneklerimizle (Patrice Désilets) oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunmak ve interaktif eğlence yayını alanındaki konumumuzu sağlamlaştırmaya adamış durumdayız” diye konuştu.

                                                                                                        Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler