THQ'nun Satışı Sonladı! İşte Alıcılar

23.01.2013 22:34 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz ay iflas bayrağını çektiğini duyuran THQ, tüm oyuncuları üzmüştü. Satışı açık arttırmayla bugün gerçekleştirilen firmanın alıcıları kesin olarak açıklandı.
 
     Sabah saatlerinde çıkan söylentilerde Relic Entertainment'ın Sega tarafından alındığı söylenmişti. Bu söylenti doğru çıktı; Warhammer ve Company of Heroes gibi serilerin geliştiricisi Relic, Sega'ya geçiş yaptı.
 
     Son zamanlarda Dead Island serisiyle adından söz ettiren Koch Media ise, Saint's Row geliştiricisi Volution Games'i bünyesine kattı ve Metro serisinin isim haklarını üstüne aldı.
 
    Homefront serisinin isim hakları beklendiği gibi Crytek'in eline geçerken, duyurulmamış Evolve isimli proje, Rockstar ve 2K'in bünyesinde bulunduran Take-Two'ya bırakılmış. Son olarak Ubisoft, THQ Montreal'i ve South Park oyununun haklarını satın almış.

İlgili İçerik Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler