THQ'nun Yukes ve WWE Borcu Kapandı

21.04.2013 09:08 Alkan Adakaner


    THQ'nun önemli gelir kaynaklarından biri olan WWE lisansı ve geliştirici Yuke's ile olan anlaşması gereği ödemesi gereken borçları kapandı. WWE tarafı lisans haklarının 2K Games tarafından alınmasından sonra 7.6 milyon dolarlık alacağından vazgeçti. WWE markasının hemen lisanslanması ve para kaybı olmaması nedeniyle böyle bir karar alınmış gibi görünüyor.
 
    Diğer taraftan WWE oyunlarının geliştiricisi olan Yuke's ise 15-20 milyon dolar arasında olan alacaklarının yanı sıra 250.000 dolarlık bir başka alacağını da THQ'dan temin etmekten vazgeçtiğini açıkladı.  Zaten şu durumda THQ'nun bu ödemeleri yapması pek mümkün değildi.
 
   Bu iki firmanın anlayışlı tavırları THQ'nun kapanma sürecinin daha kolay atlatılmasını sağlayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 13 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: THQ Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler