THQ'nun uDraw Ekibi Dağıldı

uDraw'ı destekleyen oyun sayısı da çok değildi
10.12.2011 09:41 Alkan Adakaner

     THQ tarafından geliştirilen uDraw oyun tabletleri ile oyunlara yepyeni bir bakış açısı getirilmesi bir yana, oyun dışında aktivitelere de imza atabiliyorduk. Mesela resim çizmek isteyenler için uDraw biçilmiş kaftandı.
 
     İlk olarak Wii için piyasaya çıkan kısa bir süre önce de Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştiren uDraw satışları beklentilerin altında kalınca THQ geliştirici ekibi işten çıkarma kararı aldı. Ekibin lideri Martin Good'un da aralarında bulunduğu 30 kişi firmadan ayrıldı.
 
     uDraw belki THQ açısından tutmayan bir projeydi, ama oyun dünyasında yenilik yaratmak adına geliştirilmiş bir proje olması bakımından önemliydi. Zaten Wii U'da da uDraw benzeri bir kontrolcü ile karşılaşmamız aslında tesadüften öte bir şey diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
uDraw Platformlar: Wii PS3 XBOX 360 Geliştirici: THQ Dağıtıcısı: THQ Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 4. Çeyrek 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 4 Dk önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler