THQ'ya Önemli Bir Yapımcı Daha Katılıyor

THQ'da sessiz sedasız bir oyun projesi üzerinde çalışan del Toro'nun en etkileyici filmlerinden birisiydi Pan's Labyrinth
09.10.2010 18:45 Talha Aynacı

 
     Amerikanın önemli video oyun yayıncı ve geliştiricisi THQ, daha önce bünyesina kattığı farklı tarzlara sahip ciddi isimlerle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Nitekim daha önce Itagaki (Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın babası), Double Fine (Video oyun dünyasının gözbebeği Tim Schafer önderliğinde kurulmuş yapımcı ekip) ve nihayetinde Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro'yu THQ çatısında birleştiren firma yeni bir isimi daha bu zengin kadroya katmanın eşiğinde.
 
     THQ'dan Danny Bilson konu hakkında VG247 'ye yaptığı açıklamada, şu anda sahip oldukları bu göz kamaştıran kadroya 19 ekimde yeni bir oyun yapımcısının katılacağını ve bununda çok önemli bir isim olacağını açıkladı.
 
     Geçtiğimiz E3'de THQ, Ninja Gaiden'in babası Tomonobu Itagaki ile Devil's Third isimli proje üzerine ortak çalıştıklarını duyurmuştu. 2012'de çıkması beklenen bu iddalı yapımın yanı sıra THQ,  Tim Schafer ve ekibi Double Fine'ın şu sıralar üzerinde yoğun çalıştıkları ve PSN /XBLA'da yayınlanacak olan Costume Quest içinde destek sağlıyor. Bu kadroda ki son isim del Toro ise henüz adını açıklamadığı ve hayalini kurduğu video oyununu geliştirmek üzere  THQ çatısı altında çalışmalarına devam ediyor.
 
Bakalım sıradaki isim kim olacak ?
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler