TW: Shogun 2'nin DirectX 11 Yaması Yolda

Total War: Shogun 2, BSC'den 9.1 puan almıştı
15.04.2011 22:36 Gökhan Yılmaz

 
     Çıkışının üzerinden bir ay geçen Total War: Shogun 2'nin ikinci büyük yaması Mayıs ayının ilk haftası yayınlanacak. Patch 2 ismindeki güncelleme, oyunun multiplayer sorunlarını giderirken DirectX 11 desteğini beraberinde getirecek.
 
     Oyunun çıkışından beri kullanıcılardan gelen şikayetler doğrultusunda, yapımcı ekibin yoğunlaştığı sorunlardan biri de multiplayer modundaki açıklar olmuş. Bu nedenle Patch 2 ile birlikte büyük miktarda multiplayer güncellemesi gelecek.
 
     Patch 2'nin bir diğer odak noktası ise DirectX 11 olacak. Hâlihazırda muhteşem görseller sunan Shogun 2, grafik motorunun DirectX 11'e yükseltilmesi ile birlikte, destekleyen ekran kartlarına sahip oyuncular Tessellation ve geliştirilmiş gölgelendirme gibi teknolojilerden yararlanabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 23 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler