Tactics Ogre'ın Remaster Sürümü 11 Kasım'da Geliyor

06.08.2022 16:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix, klasik taktik rol yapma oyunu Tactics Ogre'ın remaster sürümünü duyurdu. Tactics Ogre: Reborn adlı bu yeniden düzenlenmiş sürümde geliştirilmiş grafik ve sesin yanı sıra güncellenmiş oyun tasarımı yer alacak.
 
Remaster sürümü ile oyuna eklenen değişiklikler
 
- Seçimleriniz, oyun boyunca etki edecek ve sizi birden fazla yola ve birden fazla sona götürecek. Bu sistem sayesinde oyuncular hikayenin nasıl ortaya çıkacağını ve hatta nasıl biteceğini kendisi karar verecek. 
- Üç boyutlu savaş alanlarında taktiksel mücadeleler yaşayın. 
- Tactics Ogre'de (2010) kullanılan sınıf düzeyindeki seviye yönetim sistemi, birim seviye sistemine dönüştü.  
- Daha hareketli savaş hızı, otomatik kaydetme ve oyuna girmeyi her zamankinden daha kolay hale getirmek için geliştirilmiş oyun sistemi.
- Ara sahneler tamamen İngilizce ve Japonca olarak seslendirilmiştir ve tüm müzikler canlı performanslarla yeniden kaydedilmiştir.
- 100 seviyeli Ölüler Sarayı gibi çok sayıda oyun sonu içeriğinin keyfini çıkar. 
 
Tactics Ogre'ın remaster sürümü 11 Kasım'da yayınlanacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tactics Ogre: Let Us Cling Together Platformlar: PSP Geliştirici: ArtDink Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler