Take-Two CEO'su Multi Platform Oyun Gelirlerinin &50'sinin PC Platformundan Olabileceğini Söyledi

03.11.2019 20:06 Özgür Eroğlu

 
Take-Two CEO'su Strauss Zelnick yine ilginç açıklamalarda bulundu. Multi platform oyunlardan yani en az iki platforma çıkan oyunlardan elde edilen gelirlerin %50'ye yakın bir bölümünün PC tarafından elde edilebileceğini açıkladı.
 
Konsolların yükselişe geçmesinden bu yana ki bu süre uzun bir süre, multi platform oyunlardan elde edilen gelirlerin büyük bir kısmı konsollardan elde ediliyordu. Strauss Zelnick'in açıklamasına göre PC için satılan oyunların geliri yükselmiş gibi duruyor. Bu durumun sebebi grafik performansı ve konsolların online hizmetlerden para almaya başlamış olması olabilir. 
 
Strauss Zelnick, "Dünya değişti. Multi platform oyunlardan elde edilen gelirlerin %40, %50'si gibi bir miktarı PC platformu satışlarından elde edilebilir. 10 yıl öncesine baktığımız zaman bu oran %2'yi geçmezdi." dedi.
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler