Take-Two CEO'su Oyuncuların Oyunlara 70 Dolar Ödemeye Hazır Olduğunu Düşünüyor

05.03.2021 14:50 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games ile 2K Games'in ana şirketi Take-Two Interactive, NBA 2K21 ile birlikte yeni nesilde oyun fiyatlarında 10 dolar artışa gideceğini ilk açıklayan firma olmuştu.

Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, geçtiğimiz günlerde katıldığı Morgan Stanley Teknoloji, Medya & Telekom konferansında oyun fiyatları konusuna bir kez daha değindi.
 
Zelnick, şirketin yayınladığı oyunlarda olağanüstü bir deneyim ve yüksek tekrar oynanabilirlik ile her zaman ürünün değerinden daha fazlasını oyunculara sunduklarını ve vizyonlarının hep bu yönde olduğunu belirtti. ABD'de en son 2005-2006'da oyun fiyatlarında artış olduğunu hatırlatan Zelnick oyuncuların oyunlara artık 70 dolar ödemeye hazır olduğuna inanıyor.
 
"Aldığınız deneyimi sevseniz bile eğer fazla ödediğinizi hissedersiniz bu durum deneyimi mahveder ve bir daha almak istemezsiniz. Güzel bir restorana gittiniz ve harika bir deneyim yaşayıp harika bir yemek yediniz diyelim fakat hesap iki katı gelirse oraya bir daha gitmezsiniz. Biz, müşterilerimizin her zaman ödediklerinden daha fazlasını aldıklarını hissetmelerini istiyoruz."
 
Zelnick yine de her oyun için 70 dolar fiyatı etiketi belirlemeyeceklerini ve her bir oyunu ayrı değerlendirip fiyatlandıracaklarını söylüyor.

İlgili İçerik Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler