Take-Two CEO'su Yeni Nesil Konsollarının Grafiklerinin Fotorealistik Olabileceğini Söyledi

14.08.2019 12:50 Özgür Eroğlu

 
Bu sene E3'te Xbox Scarlett'in duyurulmasıyla birlikte yeni konsolların devri yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. Sony, henüz bir "yeni nesil" konsol tanıtmadı ama Xbox markası, Xbox Project Scarlett'i 2020'nin son aylarında çıkartacaksa, Sony'nin de yeni nesil konsoluyla ilgili bir planı mutlaka vardır. PlayStation 5'in ve Xbox Project Scarlett'in donanımıyla ilgili sürekli bir dedikodu çıkıyor. Dedikodular etrafta dönmeye devam ederken Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, yeni nesil konsolların grafikleriyle ilgili konuştu.
 
“Yeni nesil konsollar yakın bir zamanda geliyor ve bu durum, daha önce gerçekleştiremediğimiz yaratıcı fikirleri gerçekleştirebilmemizi sağlayacak, bu heyecan verici. Ama daha önce de söylediğim gibi, bilgisayarda yaratılan ile gerçek olanın arasındaki farkı, fark edemeyeceğimiz bir noktaya gelmek üzereyiz." ifadelerini kullandı. 
 
Yeni nesil konsollar hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce gerçekten grafikler ayırt edemeyecek kadar iyi olabilir mi?

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 11 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 31 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler